Happy Woof onderscheidt zich door enkel high end labels in haar assortiment te voeren. De designer labels die wij aanbieden zijn bepaald niet bij de grote ketens dierenwinkels te vinden.

Zo voeren wij bijvoorbeeld het Italiaanse label Inamorada dat zich kenmerkt in edgy modellen en vooruitstrevende designs en het tevens Italiaanse label NotTooPet dat vooral tijdloze en zeer chique producten biedt. 

Meomari is een jong Nederlands label dat zich vooral onderscheidt in de verwerking van unieke en afwijkende materialen waar Les Chis hoge kwaliteit op het gebied van afwerking en veiligheid voorop stelt. 

Al onze labels zijn uniek maar hebben altijd enkele overeenkomsten: ze zijn van zeer hoge kwaliteit, prachtig design en zeer hoogwaardig. Binnen onze labels zoeken wij altijd naar precies die modellen en producten die nergens anders te vinden zijn. Tevens kopen wij zeer selectief in om te kunnen garanderen dat je een product niet zomaar ergens anders kunt tegenkomen. Bovendien hebben wij goed contact met de designers en kunnen wij voor de meeste labels ook tailor made aanbieden. 

Afspraak maken of webshop bezoeken?

Benieuwd naar onze Boutique?

Klik hieronder voor het plannen van een exclusief shopping bezoek

Maak hier je afspraak

Liever online bestellen?

Kijk in de webshop voor al onze kleedjes, truitjes, mandjes en draagtassen

Ga naar de webshop
We gebruiken cookies om het gebruik van de website te optimaliseren. Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.