Luxe assortiment

Fashion

Waarom Fashion?

Met name Chihuahua’s maar ook andere kleine hondjes zijn erg vatbaar voor koude. Een warm jasje of truitje is noodzakelijk tijdens de wat koudere dagen. Ook harnasjes om ze uit wandelen te nemen hebben vaak een zacht stofje om een hondje niet alleen aan te lijnen maar gelijktijdig warm te houden. En ook al is het noodzaak, hoe leuk is het om tijdens feestdagen, speciale momenten of uitjes je minihondje extra feestelijk op te maken met een schoon kleedje of fonkelend halsbandje. 

Waarom speciaal bij Happy Woof?

Happy Woof kent een grote collectie truitjes, kleedjes, jasjes en geklede harnasjes. Onze collecties zijn enkel van High End designer labels en kenmerken zich in kwaliteit, uitstraling en schoonheid. Wat ons echter uniek maakt is dat veel van onze labels nergens anders in België te verkrijgen zijn. Wij zoeken doorlopend naar de aparte, unieke labels, collecties en modellen zodat Happy Woof hondjes weten: wat ik draag, draagt geen ander. 

Kenmerken?

Hoog draagcomfort, kwaliteit in afwerking, stoffen en uitvoering maar ook de unieke modellen en designs. Precies dit is waar de collecties van Happy Woof zich door onderscheiden.

Bont harnasje

Ik ben zo blij met mijn mooie harnasje. Heel veilig en door de dikke bontvoering ook direct lekker warm. 

Patries

Wat een prachtige kleedjes

Fantastisch om je chihuahua mooi aan te kleden, zoveel echt aparte kleedjes die je nergens anders ziet.

Anoniem

Ook voor de mennekes

Voor ons geen kleedjes of roze. Gelukkig vind je hier ook hele stoere truitjes en jasjes.

Baasje van Bentley

Private shopping voor kleding?
Kleding in de webshop bekijken?