Merken

Uniek en exclusief in België

Happy Woof exclusief

Omdat wij onze gasten zeer hoog waarderen vinden wij dat enkel het beste goed genoeg voor hen is. Wij verkopen daarom enkel high end designer labels en producten van uitmuntende kwaliteit en schoonheid. De producten van Happy Woof onderscheiden zich door klasse, stijl en unieke designs. Van veel producten verkopen wij dan ook slechts 1 of enkele exemplaren zodat u zeker bent van een uniek item.

 

Ontdek onze merken

Inamorada

Inamorada is een Italiaans label, opgericht in 1976 en vernoemd naar Morada, een Franse Bulldog. Het label is bekend van haar samenwerking met Harrods te London waar het een exclusief hoekje heeft. Met Benedetta Sainaghi aan het roer ontwerpt Inamorada speciale modellen voor hondenrassen zoals Chihuahua’s, Franse Bulldogs en Teckels.

De ontwerpen worden handgemaakt in Italië en vinden daarvandaan hun weg naar luxe boutiques in onder andere New York, Moskou, Parijs en Osaka. De ontwerpen kenmerken zich door vrijwel altijd een volledige lijn van kleur en materiaal te bieden van kleedjes, harnasjes, halsbandjes en draagtassen zodat je een mooi bijpassend geheel krijgt.

Not Too Pet

Dit luxe Italiaans design ontwerpt en produceert handgemaakte ontwerpen zelf in Italië en is verkrijgbaar via exclusieve high end boutiques wereldwijd, in België enkel bij Happy Woof.

Not Too Pet is ontstaan vanuit de gedachte dat een (klein) hondje net zo fashion bewust aangekleed mag worden als de baasjes zelf en creëert een modelijn speciaal ontworpen voor de kleine en medium sized hondjes.  

Meomari

Meomari is in 2020 opgericht in Nederland en biedt producten handgemaakt in Italië waarbij ze geen enkele concessie doet aan de hoge kwaliteit van materialen, afwerking en uitvoering van producten en accessoires.

De producten onderscheiden zich in klasse en vakwerk maar zijn vooral van unieke stijl en luxe, uitzonderlijk design vormt de kern van het assortiment. Onberispelijk design en hoogwaardige materialen geven de items van Meomari een echt gevoel van luxe en niet enkel om te bewonderen; ze zijn gemaakt om gedragen te worden.

De accessoires van het merk zijn ontworpen om in karakter te groeien naarmate ze ouder worden – net als je woofje! De prachtige halsbanden en bijpassende looplijnen zijn buitengewoon comfortabel en tegelijk eindeloos chic. 
Ze hebben een zeldzaam, delicaat uiterlijk maar zijn ook gemaakt met de meest actieve woofjes in gedachten, en daarom versterkt met draad voor hun veiligheid.

Les Chis

Het Belgische Les Chis is een jong high-end label, opgericht door designer Yora Vandenhaute. De designs zijn elegant, stijlvol en tijdloos, de afwerking tot in het kleinste details en de materialen van zeer hoge kwaliteit. Voor de producten wordt enkel volnerf Europees leder gebruikt en de goudkleurige accessoires zijn van Italiaanse topkwaliteit. 

Comfort voor hondje en baasje staat voorop bij Les Chis. Yora is met deze ontwerpen gestart uit liefde voor haar chihuahua Dobby, waarvoor ze onder andere prachtige draagtassen met unieke details heeft ontworpen.

Bau Barù

Bau Barù is in 2012 opgericht door Massimo Scatizzi en bevindt zich in het Italiaanse Toscane. Bruce, Massimo’s hond, leed aan een hernia en kon niet langer goed in een standaard mandje liggen. Met zijn 20 jaar ervaring in meubelmakerij ontwikkelde Massimo een gezond alternatief voor Bruce en besloot dit ook voor andere honden beschikbaar te maken.

Zijn missie is het maken van mooie producten die bovenal gezond, goed en veilig zijn voor honden. Alle producten zijn handgemaakt met hoogwaardige materialen en mooie stoffen.

Mon Bonbon

De filosofie van Mon Bonbon is gebaseerd op de unieke combinatie van ambachtelijk ondernemerschap, innovatie, een zoektocht naar de meest kostbare materialen, styling en originaliteit.
Knowhow gecombineerd met passie maken van alle Mon Bonbon kleding en harnasjes een luxe merk, natuurlijk Chic en elegante charme. 

Mon Bonbon is zeer bekend om haar warme truitjes van de hoogste kwaliteit natuurlijke wol en de geweldige harnasjes van soepel leder, gevoerd met zacht funfur, altijd chic gedecoreerd met fonkelende kristallen. 

Een vleugje klasse voor “Glamour Dogs”.

Mon Bonbon

Webshop

Trilly tutti Brilli

Het Italiaanse fashionmerk is door Claudia Gasperin opgericht ​​uit de liefde voor kleine honden en tegelijkertijd de passie voor mode en kostbare voorwerpen. Alle producten worden door ambachtslieden handgemaakt in Italië waardoor elk item uniek en van superieure kwaliteit is.

Voorop staan hoge kwaliteit van de materialen en draagcomfort wat leidt tot elegante kledingstukken voor speciale gelegenheden, en praktische kledingstukken voor het dagelijks leven.

Trilly tutti Brilli biedt, net als bij heren- en dameskleding, het hele jaar door twee collecties aan: lente/zomer, kleurrijk en geestig, en herfst/winter, warm en comfortabel.

Ten slotte onderscheiden de producten zich door het gebruik van hoogwaardige kristalapplicaties Made in Austria die zowel de kleding als de halsbandjes verfraaien, waardoor ze uniek en verfijnd zijn.

Charlotte’s Dress

Charlotte’s Dress, ontstaat in 2011 uit een idee van Simona Corigliano en haar man Andrea Marchelli. Het label is vernoemd naar Charlotte, de rode dwergpoedel die nog steeds het model en de muze van het label is. Met materialen van de hoogste kwaliteit en met de nadruk op de kleinste details vormen de producten eerste klas fashion items. 

Charlotte’s Dress wil hondjes stijlvol, glamoureus en elegant te kleden, zonder afbreuk te doen aan het praktische aspect door welzijn, comfort en een perfecte pasvorm even zo belangrijk te maken. Sinds 2017 zijn zij het enige honden fashion label dat onderdeel is van het Swarovski Ingredient Branding project. 

Afspraak maken of webshop bezoeken?

Kom naar de Boutique.

Klik hieronder voor het plannen van een exclusief shopping bezoek

Maak afspraak

Liever online bestellen?

Kijk in de webshop voor al onze kleedjes, truitjes, mandjes en draagtassen

Naar Webshop