Luxe assortiment

Onderweg

draagtassen, harnasjes en autostoelen

Een draagtas is voor de echt kleine hondjes vooral noodzaak. Kleine hondjes worden op straat snel over het hoofd gezien en ze lopen een groot risico op een onbedoelde schop of om vertrapt te worden. In een draagtas kan ze niets gebeuren en kunnen ze veilig en behaaglijk toch altijd mee op pad. Een ander groot voordeel is dat waar honden soms niet toegestaan zijn, een klein hondje binnen in een draagtas wel toegestaan kan worden.

Draagtassen komen dan ook nog in de mooiste modellen, kleuren en formaten. Zo kun je een draagtas volledig passend bij het outfit van je hondje of je eigen outfit maken. Ook zijn er draagtassen die qua formaat als handbagage in het vliegtuig mee mogen of die volledig utivouwbaar zijn met een extra dekentje zodat ze kunnen dienen als ligbedje. De mogelijkheden zijn oneindig!

Zo wenselijk als een draagtas is, zo noodzakelijk is een autostoel. Een autostoel voor de hondjes is wettelijk verplicht en een hondje los op de zetel kan een fikse boete opleveren. Dan kun je maar beter een mooi luxe zeteltje voor de woofjes hebben.

Autostoel

Ik wist niet eens dat er extra grote zeteltjes voor in de auto was, mijn kleintjes liggen nu samen aangelijnd achterin, helemaal veilig. 

Ferdinand Claesen

Zoveel leuke harnasjes, gewoon niet te kiezen!

Bianca

Supertoffe draagtas

Heel snel bezorgd en heel mooi dubbel ingepakt. Nog mooier dan op de foto en ook uitgevouwen supertof. Crystal springt er uit zichzelf al in en ligt dan tijdens visite de hele avond op de uit te vouwen deken. En het staat echt heel erg mooi, draagt ook gemakkelijk en voelt prettig aan. 

Anastasia Petrevko

Private shopping voor onderweg?
Ons aanbod voor onderweg in de webshop bekijken?