Het assortiment dat Happy Woof voert kenmerkt zich op meerdere vlakken, een belangrijke is echter nieuw, afwijkend en apart. Toen wij voor het eerst op zoek gingen naar producten voor onze kleine Chihuahua Satine, konden we op het gebied van ligmandjes en kleding niet heel veel vinden.
De mandjes en bedjes waren vreselijk saai, in saaie veilige kleuren en mochten overduidelijk vooral niet te veel opvallen in het interieur. Als ze niet saai waren dan hadden ze een kinderlijke uitstraling, alsof het huisjes en mandjes voor Barbie betrof in plaats van een klein hondje.

De kleding was niet veel beter. Een overdaad aan fel roze, Barbie roze ook weer en broderie, heel veel broderie. Kanten randjes, ouderwets lakleer en een overdaad aan glimmertjes zonder glamoureus te zijn. Dat moest toch ander kunnen!

Een klein hondje is geen baby en ook geen barbiepop. Het wordt ook nooit een baby of een barbiepop, hoe je ook je best doet, het blijft een hondje. Nu kun je hondjes gerust leuk kleden en zeker in de koude winterdagen is een warm truitje of harnasje meer noodzaak dan enkel plezier maar ook fashion voor hondjes is niet stil blijven staan. En daarom zijn wij op zoek gegaan naar die ándere stijlen.

Bij ons vindt je opvallende en gewaagde modellen, kleedjes in kleuren en motiefjes die je nergens anders ziet en waar je zonder enige twijfel de aandacht trekt. Mandjes en voerpotjes die opvallen in een interieur en niet weggemoffeld worden in de keuken.
Draagtassen die ook gedragen worden door stoere mannen en hun even stoere kleine hondjes.

Bij ons is niets saai, truttig of onopvallend. Als je iets anders dan anders wilt, of de blits maken, opvallen, dan zit je bij ons goed. En gaat het je niet ver genoeg? Laat het ons weten, want er is nog veel meer mogelijk en de labels en designers waar we mee samenwerken worden helemaal blij van aparte wensen!

Afspraak maken of webshop bezoeken?

Benieuwd naar onze Boutique?

Klik hieronder voor het plannen van een exclusief shopping bezoek

Maak hier je afspraak

Liever online bestellen?

Kijk in de webshop voor al onze kleedjes, truitjes, mandjes en draagtassen

Ga naar de webshop
We gebruiken cookies om het gebruik van de website te optimaliseren. Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.