Happy Woof is een webwinkel met artikelen voor kleine hondjes. Maar wat zijn nu eigenlijk kleine hondjes? Hier zijn geen strakke regels voor maar de meeste hondenverenigingen en dierenartsen hanteren hierbij een maximaal gewicht van 10 kilo en/of een maximale schofthoogte van 40 cm.

Veel voorkomende kleine hondenrassen zijn bijvoorbeeld de Chihuahua, Pomeriaan, Maltezer, Vlinderhondje, Pekinees, Shih Tzu, Yorkshire terrier en Pomsky. Nu zit er ook veel verschil in de bouw en het voorkomen van een klein hondenras, niet elk klein hondje is hetzelfde. Een Mopshondje heeft een totaal andere bouw en uiterlijke kenmerken dan een Chinese naakthond.

Happy Woof specialiseert zich in producten voor de echte kleine hondenrassen en kent daarin ook nog een groot aanbod van producten voor mini hondjes. Vaak worden deze ten onrechte de zogenaamde Teacups genoemd, dit is echter geen bestaand hondenras, het betekent enkel dat een kweker ver doorgegaan is in het kweken van zo klein mogelijk, met overigens alle gezondheidsrisico’s incluis.

Als je dus op zoek bent naar een regenjasje voor een poedel van 10 kilo dan zul je dit niet bij ons gaan vinden. Ook kleding voor kleine hondenrassen met een lichaamsbouw zoals een Franse Bulldog of een Mopshondje kunnen we je helaas niet bieden.
Middelgrote en grote honden kunnen wij in ieder geval niet bedienen, daar bestaan andere gespecialiseerde winkels voor.

Bestellen?

Kijk in de webshop voor al onze kleedjes, truitjes, mandjes en draagtassen

Naar Webshop