Groot nieuws voor de gasten aan de boutique van Happy Woof: we gaan binnenkort verhuizen!

Momenteel heeft Happy Woof naast onze populaire webshop ook nog een boutique in Schulen, onder de rook van Hasselt, echter over niet al te lange tijd zal deze boutique gaan verhuizen.

Onze nieuwe locatie bevindt zich in de provincie Waals Brabant, in het arrondissement Nijvel, een half uurtje onder Brussel. Daar zal onze winkelformule van showroom/verkooppunt op afspraak zich verder voortzetten.

De webshop blijft natuurlijk gewoon 24/7 toegankelijk en ook vanaf de nieuwe locatie verzekeren wij dat elke bestelling nog diezelfde dag wordt verzonden.

Vanwege de op handen zijnde verhuizing zullen diverse mooie producten nu tijdelijk met flinke kortingen verkrijgbaar zijn dus kijk zeker nog in de webshop of maak een afspraak voor een bezoekje aan de boutique te Schulen. De verhuizing van de boutique zal al in januari plaatsvinden. De gehele maand december met uitzondering van de Kerst (25/26 december) en de jaarwisseling (31 december/1 januari) zijn bezoekafspraken elk moment mogelijk. 

Wil je dus nog langskomen op onze locatie te Schulen? Wees er dan snel bij, laat ons weten wanneer je langskomt en we zien je snel!

Afspraak maken of webshop bezoeken?

Kom naar de Boutique.

Klik hieronder voor het plannen van een exclusief shopping bezoek

Maak afspraak

Liever online bestellen?

Kijk in de webshop voor al onze kleedjes, truitjes, mandjes en draagtassen

Naar Webshop
We gebruiken cookies om het gebruik van de website te optimaliseren. Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.