Happy Woof kent een uitgebreid assortiment aan producten voor de kleine tot zeer kleine hondjes. Zo hebben we ligmandjes, draagtassen, kleding, voerpotjes en looplijntjes. Toch is ons assortiment sinds enige tijd iets aangepast.

Inmiddels richten wij ons voornamelijk op Fashion. Binnen dit segment bieden wij de meest luxe en exclusiefste merken en designers en ook enkele labels die in België enkel bij ons verkrijgbaar zijn. Ook binnen de labels zelf zoeken wij altijd naar precies die aparte, moeilijk te vinden modellen en versies. Met name onze tailor made, dus op maat gemaakte kleding vindt gretig aftrek, onze labels bieden ons ruime mogelijkheden om kleding te veranderen, aan te passen of zelfs volledig nieuw op maat te ontwerpen en te maken. Ditzelfde kan in veel gevallen bij onze draagtassen, passend bij iemands smaak, voorkeur of formaat.

Natuurlijk is het nog steeds mogelijk om ligmandjes of voerpotjes bij ons te bestellen en zeker in de boutique is er veel mogelijk maar het kan betekenen dat er soms een kleine wachttijd is. Het voordeel is dat ook onze ligmandjes veelal op persoonlijke aangepaste bestelling plaatsvinden waardoor je ook hier weer een uniek exemplaar in huis haalt. Wat is nu leuker dan een volledige eigen serie te hebben van matching kleding, ligmandje en draagtas?

Afspraak maken of webshop bezoeken?

Kom naar de Boutique.

Klik hieronder voor het plannen van een exclusief shopping bezoek

Maak afspraak

Liever online bestellen?

Kijk in de webshop voor al onze kleedjes, truitjes, mandjes en draagtassen

Naar Webshop