Happy Woof staat bekend om haar exclusieve labels, unieke designs en fashion die je niet snel elders zult vinden. Toch vonden we het niet genoeg en daarom is de tijd aangebroken voor onze eigen kledinglijn.
In samenwerking met enkele designers zijn we druk bezig geweest met ideeën, ontwerpen en productie van onze eigen items.

Happy Woof is zeker niet voor de oubollige en ouderwetse kleding, integendeel. Wij bieden altijd de nét even anders dan anders modelletjes.
Ook hebben wij altijd al items die zeer geschikt zijn voor reutjes, bij ons niet enkel toffe kleedjes voor de meisjes en een enkel saai truitje voor de mannekes.

Wij vonden het dan ook belangrijk dat dit tot uiting kwam in onze eigen kledinglijn en we kondigen dan ook met trots de eerste items van onze Happy Woof Exclusive aan.

Voorlopig blijven we in de aantallen nog wat beperkt en starten we onze eigen fashion lijn heel rustig op met 2 items voor het zomer seizoen en 2 items voor het winter seizoen.
Voor deze zomer hebben wij een hip denim zomerjasje en een chic maar stoer setje van wit overhemd met gestreept gilet. Voor de mannekes! (maar de meisjes mogen het ook dragen hoor).

Bekijk de nieuwe fashion lijn en items in onze webshop !

Bestellen?

Kijk in de webshop voor al onze kleedjes, truitjes, mandjes en draagtassen

Naar Webshop