Happy Woof kent een unieke winkelformule: klanten kunnen op afspraak naar onze privé boutique komen, ze kunnen online bestellen in de webshop en voor onze members is er de mogelijkheid tot huisbezoek.

De Webshop

Het grote voordeel van de webshop is dat deze 24/7 bereikbaar is. Heeft je woofje midden in de nacht zijn dekentjes kapotgebeten? Geen probleem, bestel online en wij verzenden dezelfde dag, zo heb je dus al snel een nieuw dekentje in huis. Alle items zijn royaal voorzien van heldere foto’s of afbeeldingen en bij twijfel over de maat kun je altijd contact opnemen, ook als dit in de avonduren of in het weekend is. Mocht iets dan toch niet passen of in het echt tegenvallen kan het ook altijd, zonder vragen of opgaaf van reden weer retour gestuurd worden.

Wat maakt onze Privé Boutique zo bijzonder?

Waarom zou je dan de moeite nemen om naar onze privé boutique te komen? Heel eenvoudig, we hebben niet ons gehele assortiment beschikbaar in de webshop. In onze boutique zijn nog veel meer mooie items te vinden, of verschillende uitvoeringen van fashion artikelen en meubeltjes. Van diverse designers ontvangen wij items die zo exclusief zijn dat er slechts 1 exemplaar van is, of slechts 1 in verschillende maten. Deze komen dan ook niet in de webshop, ze zijn bedoeld voor het selectieve publiek dat deze te zien krijgt als ze bij ons op bezoek zijn. Ook het tailor made segment wordt enkel in de boutique aangeboden.

Wil je een specifiek ligmandje maar dan in een hele andere kleur of materiaal? In de boutique kunnen we samples van stoffen en kleuren tonen zodat we precies dat kunnen bestellen wat je wilt en waar geen ander exemplaar van bestaat.
Een mooi model kleedje gepast maar de stof van het rokje staat je woofje niet? Dan maken we er gewoon iets anders van.
Afbeeldingen en samples zijn allemaal aanwezig in de boutique om vast te pakken en te zien, dat maakt het toch wat makkelijker.

En natuurlijk ook omdat het gewoon gezelliger is om onder het genot van een hapje en drankje bij te praten over je kleine hondjes gezin!

Afspraak maken of webshop bezoeken?

Kom naar de Boutique.

Klik hieronder voor het plannen van een exclusief shopping bezoek

Maak afspraak

Liever online bestellen?

Kijk in de webshop voor al onze kleedjes, truitjes, mandjes en draagtassen

Naar Webshop
We gebruiken cookies om het gebruik van de website te optimaliseren. Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.