Over ons

Voor kleine hondjes

Waarom nu eigenlijk kleine honden?

Kleine hondjes zijn afwijkend ten opzichte van grotere hondenrassen en niet enkel op formaat. De kleine hondenrassen zoals Chihuahua’s, Dwerg Pinchers en Teckels bevinden zich nu eenmaal dichter bij de grond waar het tijdens koude dagen bitter afzien is voor ze. Ze zijn sneller kouwelijk en hebben dan niet alleen behoefte aan warme kleding maar ook aan ligbedjes waarin ze goed kunnen wegkruipen. 

Juist voor de echt kleine hondjes is er maar weinig te vinden en als er al iets gevonden wordt is dit vaak saai, 13-in-1-dozijn, slechte pasvorm of van slechte kwaliteit. Happy Woof heeft aan den lijve ondervonden bij het zoeken naar kleding en hondenmeubilair voor Satine dat dit een flinke klus was en slecht te vinden. 

Daarom zochten wij juist voor de echte kleintjes naar mooie producten, want waarom zouden zij genoegen moeten nemen met lelijke saaie ontwerpen of slecht afgewerkte producten? 

 

onze visie 

Onze eigen zoektocht bracht ons bij de designer labels die Happy Woof momenteel aanbiedt. Zeer exclusieve labels met een garantie op kwaliteit en originele designs. 

Een ligmandje moet niet alleen maar een stukje stof met vulling zijn om in te liggen, het moet ergonomisch passend zijn voor een hondje zodat deze ook echt tot rust komt. Bovendien moet het qua stijl en uitvoering ook mooi staan in het interieur. Onze hondenmeubels zoals ligmandjes, bedjes, slaapzakjes en dekentjes maar ook onze voerpotjes staan prachtig in elke inrichting en zijn een aanvulling op een chic interieur. Ze zijn niet om in een hoekje weg te stoppen.

Ook onze kleding kent een hoog fashion gehalte, altijd uniek en zorgt ervoor dat de hondjes matchen met bijvoorbeeld een party outfit of een warme herfstuitstraling. Veel van onze kleding heeft bijpassende draagtassen, poopbags of halsbandjes.

Afgestemd op de seizoenen en draagmomenten maar ook op stijl en gewenste uitstraling van de baasjes zodat de buitenwereld duidelijk kan zien dat jullie 1 familie zijn.  

Happy Woof’s visie is dan ook: enkel het beste is goed genoeg, exclusieve producten voor onze exclusieve klanten

Afspraak maken of webshop bezoeken?