Privé Boutique

shoppen bij Happy woof

Happy Woof werkt met een eigen uniek shoppingsconcept. Zo kennen wij geen grote winkel in een drukke winkelstraat met veel kijkers, lange rijen bij de kassa en nauwelijks aandacht of tijd voor advies. Wij werken juist aan een langdurige connectie met onze harige klantjes en hun baasjes. We kennen onze klanten goed en weten wat hun wensen zijn. In de boutique zijn artikelen verkrijgbaar die niet in de webshop te vinden zijn. Ook de tailor made producten en het private label Happy Woof Exclusive is enkel in de boutique verkrijgbaar. 

Onze privé boutique is enkel op afspraak te bezoeken. Een bezoek betekent dat u de enige klant op dat moment bent, er vinden geen gelijktijdige bezoeken plaats. Woofjes kunnen rustig en op hun gemak alles uitgebreid passen, testen en bekijken. Mocht een gewenst item niet op voorraad zijn dan kan dit direct besteld worden. 

Plan minimaal 3 uur vantevoren een bezoek, dit kan via telefoon, sms, app, live chat of email. U ontvangt van ons een bevestiging. Vanaf uw aankomst is de showroom toe voor andere gasten. U kunt zoveel personen en hondjes meenemen als u wilt. 

 

 

Een Showroom bezoek betekent

Relaxt

Heerlijk om zo de tijd te krijgen. Zelfs in de privé salon met ons drankje kunnen zitten waar we ook goed konden zien hoe het trapje stond en gebruikt werd. Het voelde bijna als gezellig op visite met de mogelijkheid om mooie spullen te kopen!

Suus en Jeffrey

Ongedwongen sfeer

We hebben uitgebreid alles kunnen bekijken en passen, zonder ook maar het gevoel te krijgen dat we ‘moeten’ kopen.Erg relaxt, totaal niet gehaast of opdringerig. 

Familie Postma

Het kan altijd

Ons werk laat het niet toe om op reguliere tijden te komen. Gelukkig was het geen enkel probleem om op donderdagavond 21.00 uur nog langs te komen. Echt super.

C. en P.

Afspraak maken voor bezoek Privé Boutique?

    Vul het formulier in:
    Ik wil graag komen op:

    Ik heb interesse in: