Happy Woef is een exclusieve huiskamer boutique en webshop

In 2009 is Happy Woef opgericht te Lommel als 1 van de eerste hondenwinkels speciaal gericht op kleine hondjes en met name Chihuahua’s. Happy Woef was vanaf het begin zeer vooruitstrevend in het aanbod van diverse luxe benodigdheden en ontwikkelde dan ook niet lang daarna tevens een webshop. In 2022 is de naam gewijzigd naar Happy Woof en is de boutique verhuisd naar Schulen.

De boutique en de webshop worden uitgebaat door Jay (bouwjaar 1968) en Maya (bouwjaar 1971). Onze kortharige chihuahua Satine is ons huismodel, zij is te zien op meer dan 1 foto van veel artikelen op de website. In 2022 vonden wij het een mooi moment om onze werkzaamheden te verleggen en de markt van de kleine honden producten een impuls te geven op het vlak van exclusieve labels, vooruitstrevende producten en gewaagde ontwerpen.

Happy Woof is innovatief en altijd op zoek naar nieuwe exclusieve labels en producten van Italiaans design. Inmiddels staan de boutique en webshop bekend om haar exclusiviteit, gedurfde mode artikelen en nergens anders te vinden edgy producten. Happy Woof blijft zich doorlopend ontwikkelen en biedt een uitgebreid gamma aan producten voor  kleine hondjes inclusief  de allerkleinsten zoals Teacup Chihuahua’s en pups.

Happy Woof is dè plek voor als je eens iets anders wilt dan een simpel looplijntje of saai jasje!

Jay & Maya
We gebruiken cookies om het gebruik van de website te optimaliseren. Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.
Aanvaarden Meer informatie