Happy Woof, boutique en webshop

In 2009 is Happy Woef opgericht te Lommel als 1 van de eerste hondenwinkels speciaal gericht op kleine hondjes en met name Chihuahua’s. Happy Woef was vanaf het begin zeer vooruitstrevend in het aanbod van diverse luxe benodigdheden en ontwikkelde dan ook niet lang daarna tevens een webshop. In 2022 is de naam gewijzigd naar Happy Woof en is de boutique verhuisd naar Schulen.

De boutique en de webshop worden uitgebaat door Jay (1968) en Maya (1971). Maya is schrijfster van thrillers en romans en dankt haar bekendheid aan haar boeken. Als ze even geen boeken schrijft, leest ze ze wel. Jay houdt zich op die momenten bezig met zijn gitaarspel en kan helemaal opgaan in zijn muzikale creativiteit. Samen besloten zij dat 2022 een mooi moment was om hun blik te verruimen en de markt van de kleine honden producten een impuls te geven op het vlak van exclusieve labels, vooruitstrevende producten en gewaagde ontwerpen. Het gezin wordt dan nog gecomplementeerd door onze kortharige chihuahua Satine, zij is Happy Woof’s huismodel en regelmatig te zien op de website.

Happy Woof is innovatief en altijd op zoek naar nieuwe exclusieve labels en producten van Italiaans design. Inmiddels staan de boutique en webshop bekend om haar exclusiviteit, gedurfde mode artikelen en nergens anders te vinden edgy producten. Happy Woof blijft zich doorlopend ontwikkelen en biedt een uitgebreid gamma aan producten voor  kleine hondjes inclusief  de allerkleinsten zoals Teacup Chihuahua’s en pups.

Happy Woof is dè plek voor als je eens iets anders wilt dan een simpel looplijntje of saai jasje!

Jay & Maya
We gebruiken cookies om het gebruik van de website te optimaliseren. Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.
Aanvaarden Meer informatie