Happy Woof is een winkel zoals geen andere kleine hondjes winkel. Ons concept is uniek in België omdat wij niet enkel een winkel met een webshop zijn maar ook geen webshop met een winkel, wij zijn namelijk iets geheel nieuws. Onze winkelformule kent een Privé Boutique, een webshop en een VIP Membership. We richten ons voornamelijk op fashion, dus kleding, draagtassen, halsbandjes, harnasjes en looplijntjes. Ligmandjes, trapjes en ander kleine hondjes meubilair zijn overigens, op beperkte schaal of op bestelling, tevens beschikbaar.

Ons bezoekadres is geen grote winkel in een drukke winkelstraat of in een stadscentrum. We noemen niet voor niets Privé Boutique. Wij ontvangen klanten die zich vooraf aangemeld hebben voor een afspraak. Een bezoek is eigenlijk altijd te plannen; overdag, zondag, of in de avonduren, we kennen geen enkele restrictie op het gebied van datums of tijdstip. We vernemen graag minimaal 3 uur voor een gewenst bezoek een berichtje, u ontvangt dan zo snel mogelijk een bevestiging. 

Naast onze Privé Boutique kent Happy Woof dan ook nog de VIP Membership. Een jaarlijkse bijdrage voor onze VIP Membership geeft u de unieke service van thuisbezoek. Onze VIP Members hebben de mogelijkheid van 2 maal per jaar een bezoek van Happy Woof aan huis en komt de winkel dus naar deze klanten. Het VIP Membership biedt nog veel meer fijne diensten, neem gerust contact met ons op voor alle informatie. 

Natuurlijk is bestellen in de webshop ook 24/7 mogelijk. De webshop is altijd up to date en verzending van de zorgvuldig ingepakte bestelling vindt nog dezelfde dag plaats.

Happy Woof, een unieke winkelformule in België.

Afspraak maken of webshop bezoeken?

Kom naar de Boutique.

Klik hieronder voor het plannen van een exclusief shopping bezoek

Maak afspraak

Liever online bestellen?

Kijk in de webshop voor al onze kleedjes, truitjes, mandjes en draagtassen

Naar Webshop
We gebruiken cookies om het gebruik van de website te optimaliseren. Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.