On the Road

Happy Woof komt naar jou

Niet bij happy woof maar bij jou

Soms wil iemand liever niet online bestellen maar de producten eerst eens in het echt bekijken. Ondanks onze zeer ruimte beschikbaarheid qua dagen en tijdstippen kan het vanwege werk of beperkte mobiliteit lang niet altijd mogelijk zijn om naar de boutique te komen.

Voor die situaties bieden wij onze Happy Woof vaste klanten de ultieme Private Shopping mogelijkheid, namelijk thuisbezoek. 

happy woof on the road

Voor vaste klanten is het mogelijk om Happy Woof bij u thuis uit te nodigen voor een persoonlijke shopping experience. We spreken vooraf een moment af  en komen bij u langs met een groot gedeelte van ons assortiment. Nood aan kleedjes of truitjes? We horen graag vooraf welke maat het hondje heeft (of meerdere hondjes) en nemen een uitgebreid deel van onze collecties mee. Natuurlijk komt ook een groot deel van onze andere producten en onze pastafel mee. Baasjes krijgen alle tijd om de producten te bekijken en te passen en de catalogus door te nemen voor het bestellen van andere opties. 

Na afloop kunt u ter plekke afrekenen en de spullen direct houden. 

en met vrienden

Het is natuurlijk ook mogelijk om wat vrienden met hondjes uit te nodigen zodat ook zij de producten kunnen bekijken en aanschaffen. 

 

Titel

Ik ben zo blij met dit mijn mooie harnasje. Heel veilig.

Klant 1

Wat een prachtige kleedjes

Fantastisch om je chihuahua mooi aan te kleden.

Klant 2

Ook voor de mennekes

Voor ons geen kleedjes of roze. Gelukkig vind je hier ook hele stoere truitjes en jasjes.

Klant 3

Afspraak maken of webshop bezoeken?

    Vul het formulier in:
    Ik wil graag komen op:

    Ik heb interesse in: