De unieke winkelformule van Happy Woof

Shoppen bij Happy Woof betekent een aantal hele specifieke voordelen die nergens anders in België geboden worden.

  • Exclusieve labels, designs en modellen. Niet alleen zijn er bij Happy Woof designer labels verkrijgbaar die nergens anders in België te vinden zijn, ook binnen de bekende labels zoeken wij altijd naar de unieke modellen die niemand anders heeft. We kopen kleinschalig en selectief in zodat wij onze klanten unieke stukken kunnen garanderen. Op restaurant en het woofje aan het tafeltje naast u heeft eenzelfde draagtas, kleedje of truitje? Nagenoeg onmogelijk met onze producten.
  • Shoppen op die momenten die u uitkomen. 11 uur in de avond? Geen probleem. 8 uur in de ochtend? Geen probleem. Weekend, weekdagen, ochtend, avond, of zelfs nacht als u een last minute item nodig heeft, bijvoorbeeld vlak voor u op het vliegtuig moet stappen. Het kan allemaal, u beslist wanneer het u past. 
  • Exclusieve aandacht voor onze klanten. Wij hanteren bij Happy Woof een 1 klant per afspraak policy. Dit betekent dat als u een afspraak maakt, er geen anderen bij komen. Natuurlijk kunt u zelf zoveel mensen en woofjes mee brengen als u wilt, maar andere klanten zullen er niet zijn. Geen dubbelboekingen bij Happy Woof, dus optimale tijd en aandacht voor u en uw woofjes.
  • Alle tijdstippen mogelijk, dus iedereen kan een afspraak plannen? Nee, ook voor onze klanten geldt exclusiviteit. Wij hanteren een kritisch deurbeleid en niet iedereen zal een afspraak kunnen maken. Voor het maken van een afspraak neemt u eerst contact op, een afspraak is een afspraak wanneer u een bevestiging van ons ontvangen heeft. 
  • Waarom naar de boutique als er ook een webshop is? Omdat in de boutique meer maar ook andere artikelen te vinden zijn. Niet ons gehele assortiment is beschikbaar of zelfs maar zichtbaar op de website. Niet alleen zijn tailor made artikelen mogelijk, ook bieden wij modellen en uitvoeringen die slechts zeer beperkt (1 of 2 stuks) beschikbaar zijn of enkel op bestelling en enkel voor de bezoekers aan onze boutique. 

Afspraak maken of webshop bezoeken?

Benieuwd naar onze Boutique?

Klik hieronder voor het plannen van een exclusief shopping bezoek

Maak hier je afspraak

Liever online bestellen?

Kijk in de webshop voor al onze kleedjes, truitjes, mandjes en draagtassen

Ga naar de webshop
We gebruiken cookies om het gebruik van de website te optimaliseren. Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.