Via het hoofdmenu (bovenaan elke pagina in de webshop) heb je toegang tot hoofdcategorieën

Ontdek hier de 4 productcategorieën:


Snelle levering
Je bestelling wordt verzonden met bpost (België) of DHL (buiten België). Je pakket wordt op werkdagen binnen maximaal 24u (en verzekerd) verzonden met korte levertijd. Volg je pakketten online met traceercode tot bij je thuis. Gratis verzending (België/Nederland) vanaf 150€.

We willen enkel tevreden klanten
Happy Woef VoF voldoet aan alle voorwaarden met betrekking tot Europees recht inzake verkoop op afstand. Hierbij is ook het herroepingsrecht van veertien dagen na ontvangst van de goederen van kracht zonder opgave van reden. Niet goed, geld terug!

Makkelijk bereikbaar
We zijn goed bereikbaar via email, Google of social media. Ook op sluitingsdagen en gedurende het weekend reageren we snel. Alle gegevens vindt je op de contactpagina of stuur een App. 


Happy Woef, dé exclusieve boutique voor de veeleisende Chihuahua, bestaat vanaf 2009 en is sinds september 2022 in handen van Jay & Maya. 

Zowel in onze boutique te Herk de Stad als in onze webshop vinden wij service en persoonlijke aandacht zeer belangrijk. Wij denken graag met je mee en bieden advies over je Chihuahua. 

We verwelkomen jou en je viervoeter met veel plezier in onze boutique, waar de wijn altijd koud staat en de koffie vers bereid. 


Getuigenissen door klanten

Schrijf je hier in op de Happy Woef nieuwsbrief:

We gebruiken cookies om het gebruik van de website te optimaliseren. Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.
Aanvaarden Meer informatie